• TurkishEnglishGermany

BİZDEN HABERLER

ÖĞRETMENLERE KİŞİSEL EĞİTİM ANLATILDI

Sivas Hizmet Vakfı tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle kişisel gelişim programı düzenlendi. Kişisel Gelişim Uzmanı Fatih Akbaba, iki ayrı oturum halinde düzenlenen sunumunda “İletişim Ailede Başlar” konusu üzerine paylaşımda bulundu.

Sivas Valiliği’nin himayesinde, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Sivas Hizmet Vakfı ve ORAN Kalkınma Ajansı’nın desteğiyle gerçekleştirilecek program katılımcılardan büyük beğeni topladı.

Sivas’taki okul yöneticileri, rehberlik ve sınıf öğretmenleri ile öğrencilerin iştirak ettiği programlarda salonları dolduran katılımcılar, Akbaba’nın sunumunu keyifle dinledi.

Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezi’ndeki programın sonunda Sivas Valisi Davut Gül tarafından Akbaba’ya hediye takdim edildi.

15 Ağustos 2017 1510 okunma
Sivas Hizmet Vakfı

Bu yazarın açıklaması maalesef yok.

BENZER YAZILAR

Sivas Hizmet Vakfı Yayınları

Siva Hizmet Vakfı Önemli Yayınlara İmza Atıyor Hayat Ağacı Dergi i, Divriği Ulu Camii ve Darüşşifa ı Taş Bezemeleri Siva Sanayi Potan iyeli ve Yatırım Alanları...