• TurkishEnglishGermany

BİZDEN HABERLER

2020 Burs Sonuçları Açıklandı

Sivas Hizmet Vakfı tarafından “Sivaslılar Evlatlarına Sahip Çıkıyor” projesi kapsamında üniversite lisans öğrencilerine verilecek olan burs sonuçları açıklandı. 2020-2021 eğitim-öğretim yılında her ay düzenli olarak 200 TL burs verilecek.

15.10.2020 tarihinde başlayan burs başvuranlarının ardından yapılan incelemeler sonrası öğrenciler, 2020 Burs Sorgula kısmına TC kimlik numarası ile girerek sonuçları öğrenebilecek. Burs ödemelerimiz 31 Aralık 2020 Perşembe günü yapılacaktır.

Öğrenciler Ziraat Bankasının şubelerinden kimlikleriyle beraber burs ücretini çekebilir.

Vali Salih Ayhan, Sivaslıların evlatlarına sahip çıktığını ifade ederek “Gelişmenin ve büyümenin temel faktörü yatırım ve hizmetlerin sürdürülmesiyle mümkündür. Devletimiz bütün zor koşullarda dahi yatırımlarını aksatmadan devam ettirmenin gayreti içindedir.

Sivas Hizmet Vakfı olarak “Sivaslılar Evlatlarına Sahip Çıkıyor” projesi kapsamında geçtiğimiz yıllarda lisans öğrencilerimize burs yardımlarını aksatmadan sürdürdük.

Bilindiği gibi öğrencilerimize verdiğimiz burslar bağış yapan hayırsever vatandaşlarımızın katkılarıyla oluşmaktadır. Bu nedenle ‘Sivaslılar Evlatlarına Sahip Çıkıyor’ diyerek eğitime duyarlı tüm Sivaslıları, imkânları doğrultusunda hiç değilse bir öğrenciye burs verecek ölçüde gençlerimize katkı sağlamaya, hayalleri uğruna çıktıkları yolculukta onlara destek olmaya davet ediyoruz.” şeklinde konuştu.

31 Aralık 2020 5584 okunma
Sivas Hizmet Vakfı

Bu yazarın açıklaması maalesef yok.

BENZER YAZILAR

BURS ÖN DEĞERLENDİRME SONUÇLARI AÇIKLANIYOR

Siva Hizmet Vakfımız tarafından “Siva lılar Evlatlarına Sahip Çıkıyor” adıyla düzenlenen online bur başvuruların ön değerlendirme onuçları neticelenmiştir  559 öğrencimize...

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE BURS

Siva Hizmet Vakfı, her yıl olduğu gibi bu ene de öğrencilere bur verecek Siva Hizmet Vakfı 2023-2024 eğitim-öğretim yılı bur ba ın açıklama ı Tarihi Valilik Bina ı Vali Ahmet...

SİVAS HİZMET VAKFI YAYINLARI 

Hayat Ağacı Dergi i Divriği Ulu Camii ve Darüşşifa ı Taş Bezemeleri Siva Sanayi Potan iyeli ve Yatırım Alanları Araştırma ı Siva İli Yeraltı Kaynaklarının Değerlendirilme ine...