Vicdani Yükümlülük Sözleşmesi

“Temel görevim eğitimde yüksek başarı göstererek ülkem ve memleketim için sorumlu bir birey olarak mezun olmaktır. Sivas Hizmet Vakfı’nın eğitim bursu projesinin doğru işlemesi için, kendim ve ailemle ilgili imzalayarak verdiğim evraklarda olduğu gibi sunduğum bilgilerin doğruluğunu beyan ederim. Beyanlarım ve iletişim bilgilerimde değişiklik olduğunda Sivas Hizmet Vakfı yetkililerine bildireceğimi ve her öğrenim yılı başında bilgilerimi güncelleyeceğimi taahhüt ederim. Bir parçası olduğum Sivas Hizmet Vakfı bursu ailesinin büyümesi, gelişmesi ve daha fazla öğrencinin ihtiyacını karşılayabilmesine katkı sağlamayı sorumluluğum olarak görüyorum. Mezun olup iş hayatına başladığım zaman en az benim gibi bir öğrenciye Sivas Hizmet Vakfı bursu projesi aracılığı ile burs vermeyi ve sisteme yeni gönüllülerin katılmasını teşvik etmeyi vicdani bir yükümlülük olarak biliyor; yerine getirmeyi kabul ediyorum.”

15 Ağustos 2017 8082 okunma